Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Le të fillojmë me disa hapa të shpejtë dhe të thjeshtë për të regjistruar një llogari Binance në aplikacionin Binance ose faqen e internetit të Binance. Më pas plotësoni Verifikimin e Identitetit në llogarinë tuaj Binance për të zhbllokuar kufijtë e depozitave dhe tërheqjeve të fiat. Ky proces zakonisht zgjat disa minuta për të përfunduar.


Si të regjistroheni në Binance


Regjistrohuni në Binance me numrin e telefonit ose emailin

1. Hapni faqen e internetit të Binance Broker dhe klikoni " Regjistrohu " në faqen e këndit të sipërm djathtas dhe do të shfaqet formulari i regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Zgjidhni një metodë regjistrimi. Kliko "Regjistrohu me telefon ose email".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Zgjidhni [Email] ose [Phone Number] dhe futni adresën tuaj të emailit/numrin e telefonit. Më pas, krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj.

Shënim:
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere , duke përfshirë një numër dhe një shkronjë të madhe.
 • Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në Binance nga një mik, sigurohuni që të plotësoni ID-në e tij të Referimit (opsionale).

Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Binance, më pas kliko [Krijo llogari personale].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Fusni kodin brenda 30 minutave dhe klikoni [Dërgo] .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Urime, ju jeni regjistruar me sukses në Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

Regjistrohu në Binance me Google

Për më tepër, ju mund të regjistroni një llogari Binance përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1. Së pari, do t'ju duhet të shkoni te faqja kryesore e Binance dhe të klikoni [ Regjistrohu ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Klikoni në butonin [ Google ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Do të hapet një dritare identifikimi, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Binance, më pas klikoni [ Konfirmo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
6. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

Regjistrohu në Binance me Apple

1. Përndryshe, vizitoni Binance dhe klikoni [ Regjistrohu ], mund të regjistroheni duke përdorur Single Sign-On me llogarinë tuaj Apple.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Zgjidhni [ Apple ], do të shfaqet një dritare pop-up.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Futni Apple ID-në dhe fjalëkalimin për t'u identifikuar në Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Klikoni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Pasi të regjistroheni, do të ridrejtoheni në faqen e internetit të Binance. Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në Binance nga një mik, sigurohuni që të plotësoni ID-në e tij të Referimit (opsionale).

Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Binance, më pas klikoni [ Konfirmo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Urime! llogaria juaj është krijuar me sukses.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

Regjistrohu në aplikacionin Binance

Duhet të instaloni aplikacionin Binance për të krijuar një llogari për tregtim në Google Play Store ose App Store . Prisni që procesi i instalimit të përfundojë.

Më pas, mund të regjistroheni për një llogari Binance me adresën tuaj të emailit, numrin e telefonit ose llogarinë tuaj Apple/Google në aplikacionin Binance lehtësisht me disa prekje.

1. Hapni aplikacionin Binance dhe trokitni lehtë mbi butonin [ Sign Up ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Zgjidhni një metodë regjistrimi.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Regjistrohu me emailin/numrin e telefonit:

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Zgjidhni [ Email ] ose [ Phone Number ] dhe futni adresën tuaj të emailit/numrin e telefonit. Më pas, krijoni një fjalëkalim të sigurt për llogarinë tuaj.

Shënim :
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere, duke përfshirë një numër dhe një shkronjë të madhe.
 • Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në Binance nga një mik, sigurohuni që të plotësoni ID-në e tij të Referimit (opsionale).

Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Binance, më pas prekni [ Krijo llogari ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin ose telefonin tuaj. Futni kodin brenda 30 minutave dhe trokitni lehtë mbi [ Dërgo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Urime! Ju keni krijuar me sukses një llogari Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

Regjistrohuni me llogarinë tuaj Apple/Google:

3. Zgjidhni [ Google ] ose [ Apple ]. Do t'ju kërkohet të identifikoheni në Binance duke përdorur llogarinë tuaj Google ose Apple. Prekni [ Vazhdo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Nëse jeni referuar për t'u regjistruar në Binance nga një mik, sigurohuni që të plotësoni ID-në e tij të Referimit (opsionale).

Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Binance, më pas prekni [ Konfirmo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Shënim :
 • Për të mbrojtur llogarinë tuaj, ne rekomandojmë shumë të aktivizoni të paktën 1 vërtetim me dy faktorë (2FA).
 • Ju lutemi vini re se duhet të plotësoni Verifikimin e Identitetit përpara se të përdorni tregtimin P2P.

 

 

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

 

Pse nuk mund të marr email nga Binance

Nëse nuk po merrni email-e të dërguara nga Binance, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të kontrolluar cilësimet e emailit tuaj:

1. A jeni identifikuar në adresën e emailit të regjistruar në llogarinë tuaj Binance? Ndonjëherë ju mund të dilni nga emaili juaj në pajisjet tuaja dhe për këtë arsye nuk mund t'i shihni emailet e Binance. Ju lutemi identifikohuni dhe rifreskojeni.

2. A e keni kontrolluar dosjen e spam-it të emailit tuaj? Nëse zbuloni se ofruesi juaj i shërbimit të postës elektronike po i shtyn emailet e Binance në dosjen tuaj të postës së padëshiruar, mund t'i shënoni ato si "të sigurta" duke vendosur në listën e bardhë adresat e emailit të Binance. Për ta konfiguruar, mund t'i referoheni "Si të listoni emailet e bardha të Binance".

Adresat në listën e bardhë:
 • do-not-reply@binance.com
 • donotreply@directmail.binance.com
 • do-not-reply@post.binance.com
 • do-not-reply@ses.binance.com
 • do_not_reply@mailer.binance.com
 • do_not_reply@mailer1.binance.com
 • do_not_reply@mailer2.binance.com
 • do_not_reply@mailer3.binance.com
 • do_not_reply@mailer4.binance.com
 • do_not_reply@mailer5.binance.com
 • do_not_reply@mailer6.binance.com
 • notifications@post.binance.com
 • do-not-reply@notice.binance.com
 • do_not_reply@mgmailer.binance.com
 • do-not-reply@directmail2.binance.com
3. A funksionon normalisht klienti juaj i emailit ose ofruesi i shërbimit? Mund të kontrolloni cilësimet e serverit të postës elektronike për të konfirmuar se nuk ka ndonjë konflikt sigurie të shkaktuar nga muri juaj i zjarrit ose softueri antivirus.

4. A është kutia juaj e postës elektronike plot? Nëse e keni arritur kufirin, nuk do të mund të dërgoni ose merrni email. Ju mund të fshini disa nga emailet e vjetra për të liruar pak hapësirë ​​për më shumë email.

5. Nëse është e mundur, regjistrohuni nga domenet e zakonshme të postës elektronike, si Gmail, Outlook, etj.

Pse nuk mund të marr kode verifikimi SMS

Binance përmirëson vazhdimisht mbulimin tonë të Autentifikimit SMS për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Megjithatë, ka disa vende dhe zona që aktualisht nuk mbështeten.

Nëse nuk mund të aktivizoni Autentifikimin me SMS, ju lutemi referojuni listës sonë të mbulimit global të SMS për të kontrolluar nëse zona juaj është e mbuluar. Nëse zona juaj nuk mbulohet në listë, ju lutemi përdorni Authentication Google si vërtetimin tuaj kryesor me dy faktorë.
Ju mund t'i referoheni udhëzuesit të mëposhtëm: Si të aktivizoni vërtetimin e Google (2FA) .

Nëse keni aktivizuar Autentifikimin SMS ose jeni duke banuar aktualisht në një vend ose zonë që është në listën tonë të mbulimit global të SMS, por ende nuk mund të merrni kode SMS, ju lutemi ndërmerrni hapat e mëposhtëm:
 • Sigurohuni që telefoni juaj celular të ketë një sinjal të mirë rrjeti.
 • Çaktivizoni aplikacionet tuaja antivirus dhe/ose murin e zjarrit dhe/ose bllokuesin e thirrjeve në telefonin tuaj celular që mund të bllokojnë numrin tonë të kodeve SMS.
 • Rinisni telefonin tuaj celular.
 • Në vend të kësaj, provo verifikimin me zë.
 • Rivendos autentifikimin SMS, ju lutemi referojuni këtu.

 


Si të shlyeni kuponin e bonusit të së ardhmes / kupën e parave të gatshme

1. Klikoni në ikonën e llogarisë tuaj dhe zgjidhni [Qendra e shpërblimit] nga menyja rënëse ose në pultin tuaj pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj. Përndryshe, mund të vizitoni drejtpërdrejt https://www.binance.com/en/my/coupon ose të hyni në Qendrën e Shpërblimit përmes menysë "Llogaria" ose "Më shumë" në aplikacionin tuaj Binance.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Pasi të merrni kuponin tuaj të bonusit të së ardhmes ose kuponin e parave të gatshme, do të keni mundësi të shihni vlerën e tij nominale, datën e skadencës dhe produktet e aplikuara në Qendrën e Shpërblimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Nëse nuk keni hapur ende një llogari përkatëse, një dritare kërcyese do t'ju udhëzojë për ta hapur atë kur të klikoni butonin e riblerjes. Nëse tashmë keni një llogari përkatëse, do të shfaqet një dritare kërcyese për të konfirmuar procesin e shlyerjes së kuponit. Pasi të keni shlyer me sukses, mund të hidheni në llogarinë tuaj përkatëse për të kontrolluar gjendjen ndërsa klikoni në butonin e konfirmimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Tani e keni përdorur me sukses kuponin. Shpërblimi do të kreditohet drejtpërdrejt në portofolin tuaj përkatës.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

 

 

Si të verifikoni llogarinë në Binance


Si të plotësoni verifikimin e identitetit

 

Ku mund ta verifikoj llogarinë time?

Ju mund të hyni në Verifikimin e Identitetit nga [ Qendra e Përdoruesit ]-[ Identifikimi ] ose ta përdorni atë drejtpërdrejt nga këtu . Mund të kontrolloni nivelin aktual të verifikimit në faqe, e cila përcakton kufirin e tregtimit të llogarisë suaj Binance. Për të rritur kufirin tuaj, ju lutemi plotësoni nivelin përkatës të verifikimit të identitetit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

 


Si të përfundoni verifikimin e identitetit? Një udhëzues hap pas hapi

1. Hyni në llogarinë tuaj Binance dhe klikoni [ Qendra e Përdoruesit ] - [ Identifikimi ].

Për përdoruesit e rinj, mund të klikoni [Merr verifikimin] drejtpërdrejt në faqen kryesore.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
2. Këtu mund të shihni [Verified], [Verified Plus], dhe [Enterprise Verification] dhe kufijtë e tyre përkatës të depozitave dhe tërheqjeve. Kufijtë ndryshojnë për vende të ndryshme. Mund ta ndryshoni shtetin tuaj duke klikuar butonin pranë [Residential Country/Region].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
3. Pas kësaj, klikoni [Start Now] për të verifikuar llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
4. Zgjidhni vendin tuaj të banimit. Ju lutemi sigurohuni që vendi juaj i banimit të jetë në përputhje me dokumentet tuaja të identitetit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Më pas do të shihni listën e kërkesave të verifikimit për vendin/rajonin tuaj specifik. Klikoni [ Vazhdo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
5. Futni të dhënat tuaja personale dhe klikoni [ Vazhdo ].

Ju lutemi sigurohuni që të gjitha informacionet e futura të jenë në përputhje me dokumentet tuaja të identitetit. Nuk do të mund ta ndryshoni pasi të konfirmohet.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
6. Më pas, do t'ju duhet të ngarkoni fotografi të dokumenteve tuaja të identitetit. Ju lutemi zgjidhni llojin e ID-së dhe vendin ku janë lëshuar dokumentet tuaja. Shumica e përdoruesve mund të zgjedhin të verifikojnë me pasaportë, kartë identiteti ose patentë shoferi. Ju lutemi referojuni opsioneve përkatëse të ofruara për vendin tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
7. Ndiqni udhëzimet për të ngarkuar fotot e dokumentit tuaj. Fotot tuaja duhet të tregojnë qartë dokumentin e plotë të identitetit.

Për shembull, nëse përdorni një kartë identiteti, duhet të fotografoni pjesën e përparme dhe të pasme të kartës së identitetit.

Shënim: Ju lutemi aktivizoni aksesin e kamerës në pajisjen tuaj ose ne nuk mund ta verifikojmë identitetin tuaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Ndiqni udhëzimet dhe vendosni dokumentin tuaj të identitetit përpara kamerës. Klikoni [ Merrni një foto ] për të kapur pjesën e përparme dhe të pasme të dokumentit tuaj të identitetit. Ju lutemi sigurohuni që të gjitha detajet të jenë qartë të dukshme. Klikoni [ Vazhdo ] për të vazhduar.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance

8. Pas ngarkimit të fotove të dokumentit, sistemi do të kërkojë një selfie. Klikoni [ Ngarko skedarin ] për të ngarkuar një foto ekzistuese nga kompjuteri juaj.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
9. Pas kësaj, sistemi do t'ju kërkojë të përfundoni verifikimin e fytyrës. Klikoni [Vazhdo] për të përfunduar verifikimin e fytyrës në kompjuterin tuaj.Ju lutemi mos mbani kapele, syze ose përdorni filtra dhe sigurohuni që ndriçimi të jetë i mjaftueshëm.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Përndryshe, mund ta zhvendosësh miun te kodi QR në fund djathtas për të përfunduar verifikimin në aplikacionin Binance. Skanoni kodin QR përmes aplikacionit tuaj për të përfunduar procesin e verifikimit të fytyrës.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
10. Pas përfundimit të procesit, ju lutemi prisni me durim. Binance do t'i shqyrtojë të dhënat tuaja në kohën e duhur. Pasi aplikimi juaj të jetë verifikuar, ne do t'ju dërgojmë një njoftim me email.

 • Mos e rifreskoni shfletuesin tuaj gjatë procesit.
 • Mund të përpiqeni të përfundoni procesin e verifikimit të identitetit deri në 10 herë në ditë. Nëse aplikacioni juaj është refuzuar 10 herë brenda 24 orëve, ju lutemi prisni 24 orë për të provuar përsëri.

 


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

 

Pse duhet të jap informacion shtesë për certifikatën?

Në raste të rralla, nëse selfie juaj nuk përputhet me dokumentet e identitetit që keni dhënë, do t'ju duhet të siguroni dokumente shtesë dhe të prisni për verifikimin manual. Ju lutemi vini re se verifikimi manual mund të zgjasë deri në disa ditë. Binance miraton një shërbim gjithëpërfshirës të verifikimit të identitetit për të siguruar fondet e të gjithë përdoruesve, prandaj sigurohuni që materialet që ofroni të plotësojnë kërkesat kur plotësoni informacionin.

 


Verifikimi i identitetit për blerjen e kriptove me kartë krediti/debiti

Për të siguruar një portë fiat të qëndrueshme dhe të pajtueshme, përdoruesve që blejnë kripto me karta debiti krediti u kërkohet të përfundojnë Verifikimin e Identitetit. Përdoruesit që kanë përfunduar tashmë Verifikimin e Identitetit për llogarinë Binance do të mund të vazhdojnë të blejnë kripto pa ndonjë informacion shtesë të kërkuar. Përdoruesve të cilëve u kërkohet të japin informacion shtesë do t'u kërkohet herën tjetër që të përpiqen të bëjnë një blerje kripto me një kartë krediti ose debiti.

Çdo nivel i verifikimit të identitetit i përfunduar do të japë kufij të rritur të transaksionit siç renditen më poshtë. Të gjithë kufijtë e transaksioneve janë të fiksuara në vlerën e euros (€) pavarësisht nga monedha fiat e përdorur dhe kështu do të ndryshojnë pak në monedhat e tjera fiat sipas kursit të këmbimit.

Informacioni bazë

Ky verifikim kërkon emrin, adresën dhe datën e lindjes së përdoruesit.


Verifikimi i fytyrës së identitetit

 • Limiti i transaksionit: 5000 €/ditë.

Ky nivel verifikimi do të kërkojë një kopje të një ID-je të vlefshme me fotografi dhe marrjen e një selfie për të vërtetuar identitetin. Verifikimi i fytyrës do të kërkojë një smartphone me të instaluar aplikacionin Binance ose një PC/Mac me një kamerë në internet.


Verifikimi i adresës

 • Limiti i transaksionit: 50,000 €/ditë.

Për të rritur kufirin tuaj, do t'ju duhet të përfundoni verifikimin e identitetit dhe verifikimin e adresës (prova e adresës).

Nëse dëshironi të rrisni kufirin tuaj ditor që të jetë më i lartë se 50,000 €/ditë , ju lutemi kontaktoni mbështetjen e klientit.

 


Pse më duhet të plotësoj verifikimin [Verified Plus]?

Nëse dëshironi të rrisni kufijtë tuaj për blerjen dhe shitjen e kriptove ose të zhbllokoni më shumë veçori të llogarisë, duhet të përfundoni verifikimin e [Verified Plus] . Ndiqni hapat e mëposhtëm:

Fusni adresën tuaj dhe klikoni [ Vazhdo ].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Ngarko vërtetimin e adresës. Mund të jetë deklarata juaj bankare ose fatura e shërbimeve. Klikoni [ Konfirmo ] për të dorëzuar.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Do të ridrejtoheni përsëri te [Verifikimi personal] dhe statusi i verifikimit do të shfaqet si [Nën shqyrtim] . Ju lutemi prisni me durim që të miratohet.

Thank you for rating.